Perghh!! Ini Komen SPRING.. Yana Samsudin Pada Gambar Amran dan RitaBergambar Dengan Rita.. Ini Komen Yana Samsudin Kpd Amran Yang Buat Ramai TERKEJUT !!!| Satu gambar editan Rita Rudaini minum dan makan kek bersama Amran Fans telah jadi viral dan mengundang beberapa artis dan ustaz popular tanah air tumpang komen dalam page Amran Fans.
Berikut merupakan komen Yana dan suami terhadap Amran Fans. Komen bermula apabila Fadzil Zahari komen, Jangan la Rita berkongsi minum dengan Amran, ntah apa penyakit nanti menular #PrayForRita dan disambut oleh isterinya Yana Samsudin, Meran nak ragut beg lah tu.. Pura pura duk sebelah ! Hahahaa
Selain dari mereka berdua, IM Najdi pula mencelah, meran kene guna qu puteh la dan turut dikomen oleh Uqasha Senrose, Tak sangka Am punya jari sebesar manggis.Seperti yang ramai sedia maklum, page Amran Fans adalah antara page paling popular di Malaysia dan kini popularitinya sedang dicabar oleh page Jadi Seperti Rashid. Maka tidak hairanlah ramai artis dan ustaz berlumba ingin komen untuk menumpang populariti Amran Fans di sosial media. Tak gitu? Hehehe.


Related Posts:

0 Response to "Perghh!! Ini Komen SPRING.. Yana Samsudin Pada Gambar Amran dan Rita"

Post a Comment