TERSEBAR..!! ( 5 ) GAMBAR "PANAZzz" USTAZAH Ini Tersebar Apabila Telefon Nya Dicuri Oleh Seorang Pelajar Dan Terjumpa Gambar Yang Tak "PAKAI"..
KeC0hhh Sekolah Tadi..!! Apa Sudah Jadi..!! terkejut aku tengok.. kesian betul dekat "USTAZAH" ni.. ape yang terjadi ke atas diri nya amat memalukan.. gambar no.3 tuu memang Clearrr sangat ahh.. Hhmmmmm..!!


Fesyen 'KETERLALUAN' Remaja Melayu Masa Kini.. Apa nak jadi dengan anak melayu masa kini. Dalam era yang membangun ni banyak betul style dan pengaruh media sosial barat yang memesongkan akidah anak-anak muda melayu terutamanya wanita.
Pelbagai fesyen yang menampakkan tubuh badan samada dari barat,k-pop dan sebagainya. Jom kita terjah cara pemakaian anak gadis melayu terkini sekarang... Andai kata ada pak aji yang membaca artikel ni mau berdarah hidung orang tua tu kihkihkhih...

Tapak rumah ada punca air mata air Iaitu tapak rumah itu adalah tempat kediaman semulajadi jin ada punca mata air kerana punca mata air adalah tempat kediaman semulajadi jin dan ia boleh dikenali dengan airnya yang sentiasa mengalir, walaupun di musim kemarau.Kalau dibuat kediaman maka jin dari tanah akan memasuki dan tinggal dalam rumah dan tambahan pula jika dibina kediama
Apa nak jadi dengan anak melayu masa kini. Dalam era yang membangun ni banyak betul style dan pengaruh media sosial barat yang memesongkan akidah anak-anak muda melayu terutamanya wanita.

Pelbagai fesyen yang menampakkan tubuh badan samada dari barat,k-pop dan sebagainya.

Jom kita terjah cara pemakaian anak gadis melayu terkini sekarang...

Lihat Gambar

Untuk Gambar Penuh
KLIK DISINI
SeterusnyaAndai kata ada pak aji yang membaca artikel ni mau berdarah hidung orang tua tu kihkihkhih...Fesyen 'KETERLALUAN' Remaja Melayu Masa Kini.. 

Related Posts:

0 Response to "TERSEBAR..!! ( 5 ) GAMBAR "PANAZzz" USTAZAH Ini Tersebar Apabila Telefon Nya Dicuri Oleh Seorang Pelajar Dan Terjumpa Gambar Yang Tak "PAKAI".."

Post a Comment