Panazzz..!! Apa Sudah Jadi..!! [ 2 ]Foto Fesyen Baju Kurung Nad Zainal Yang Jelas "KELIHATAN" Cetus Kritikan Peminat..
Buat Hal Lagi..!! Ehh..!! Foto No.2 tuu memang "CLEAR" ahh.. Hhmmmm.
Pelakon comel, Nad Zainal telah berkongsi sekeping gambar dirinya memakai baju kurung yang agak nipis sehingga menampakkan sesuatu di laman sosial instagram miliknya. Kelihatan memang manis bertudung namun fesyen baju kurung yang digayakan tidak sesuai dengannya sehingga menampakkan sesuatu.

‘Nad Zainal Kembali Solo‘ kini terpaksa berdepan dengan pelbagai kritikan akibat fesyen kurung tersebut. Mungkin Nad Zainal tidak perasan ketika memakai baju kurung tersebut. Pasti kalau tahu dari awal-awal sudah tentu Nad Zainal tidak akan memakai baju tersebut bagi mengelakkan kontroversi.

Antara salah satu komen peminat terhadap fesyen tersebut ialah:-


“i saw something i shouln’t see”

“Manis2 gak….pakai baju sampai nampak dlam…baik xyh pakai baju…”


Fesyen Baju Kurung Nad Zainal Cetus Kritikan Peminat
Kritikan tersebut sangat mendalam namun sehingga kini Nad Zainal masih lagi tidak tampil memberikan sebarang komen berhubung isu tersebut. Semoga Nad Zainal tampil memohon maaf andai perkara tersebut disengajakan ataupun tidak. Cara paling bijak padamkan sahaja gambar tersebut supaya peminat berhenti mengecam dan mengkritik. Tak gitu?

Related Posts:

0 Response to "Panazzz..!! Apa Sudah Jadi..!! [ 2 ]Foto Fesyen Baju Kurung Nad Zainal Yang Jelas "KELIHATAN" Cetus Kritikan Peminat.."

Post a Comment