Selepas 70 Hari Kemalangan, Director Muda Ini Kini Mengalami.....

Setelah terselamat dari kemalangan itu dan menjalani kehidupan seperti biasa.. HARI INI, beliau mengadu sakit kepala sejak 3 hari lepas. Tanpa membuang masa, rakan-rakan panggil ambulan bawa ke sini.
Selepas pemeriksaan, keputusan amat memeranjatkan... beliau telah disahkan......
 

Dipetik dari laman Facebook Rizqee Haji Daud

Muda-muda lagi tanpa lupa akan simpanan untuk hari tua dengan mencarum takaful dan perlindungan.. Kad perubatan dan simpanan untuk kesenangan untuk ibubapa dia juga..  Rizqee juga menyatakan Syukur kerana telah memilih dan mempercayai beliau sebagai wakil Pru BSN Takaful..


Baru 10 Hari Insurance perlindungan Asyraf Mazlan di luluskan pihak PruBsn Takaful

Selepas 10 hari diluluskan, Malang tidak berbau.. 

Asraf Mazlan dan yang lain selamat...Orang ramai cuba mengeluarkan Asraf Mazlan dari tempat duduk penumpang..Asraf Mazlan diusung dan di bawa ke Hospital Prince Court Medical Centre

Rizqee Haji Daud bersama Asraf Mazlan dan Wak Doyok di Prince Court Medical Centre sebelum membuat pemeriksaan.. 

Lepas eksiden semalamnya. Pandangan jadi kabur. Terus datang checkAsraf Mazlan dirujuk di wad untuk pemeriksaan lanjut

"Asyraf Mazlan warded di Prince Court. Amik pahala lawat orang sakit. Bukan orang lain. Kawan kita juga. Client tu memanglah. Di sini 4 hari kos dah belas2 ribu. Nasib baik beli insurans dengan aku." - Rizqee Haji Daud


Wak Doyok suap terus sihat. Pastu discharge. Manjanya, huhuNi Gambar mereka bertiga dulu-dulu.. BFF kot.. 
24 December 2015

Setelah terselamat dari kemalangan itu dan menjalani kehidupan seperti biasa....
HARI INI (74 hari setelah kemalangan), beliau mengadu sakit kepala sejak 3 hari lepas. Tanpa membuang masa, rakan-rakan panggil ambulan bawa ke sini. Risau weh, apa dah jadi ni! -Awie Wuw antara yang terawal angkat Asyraf Mazlan masuk ambulan.Asraf Mazlan menalifon Ibu nya meminta ampun sebelum menjalani pembedahan.. Hmmm, sayu pula kami.. :(Darah telah membeku sejak 74 hari lepas. Pembedahan harus dilakukan segeraRizqee meminta Dr. Ramesh buat pembedahanAsraf Mazlan elok-elok.. 

Hmmm, nampak tak Rizqee ni bukan sahaja seorang wakil Insurance yang bertanggungjawab malah beliau juga kawan yang sangat baik..


Kawan-kawan Asraf Mazlan juga mendengar penjelasan Doktor.. iaitu tekanan tinggi dalam tempurung kepala kerana darah beku telah menekan otak.. sebab tu kena buat pembedahan segera..
Sebab: Previous MVA (Motor vehicle accident) 11/10/2015 


Kos bedah dijangka RM40,000.00-RM100,000.00++.. Nasib baik ada ni.


Ok jom bedah sekarang. 
Untuk pengetahuan semua, semua kos perubatan ini ditanggung oleh pihak Prudentian BSN takuful.. untuk sebarang pertanyaan mengenai kad perubatan, boleh terus hubungi Wakil PruBSN Takaful,Rizqee Haji Daud di talian 0124519969..

Jadual perubatan 


Related Posts:

0 Response to "Selepas 70 Hari Kemalangan, Director Muda Ini Kini Mengalami....."

Post a Comment