Untung Giler Rosyam Nor! 3 Gambar wajah terkini isteri Rosyam Nor pada usia 41 tahun yang semakin cun melecun berhijab mengalahkan puteri kayangan.


#Untung Giler Rosyam Nor! 3 Gambar wajah terkini isteri Rosyam Nor pada usia 41 tahun yang semakin cun melecun berhijab mengalahkan puteri kayangan.#Tabik Spring! Inilah 3 foto wajah terkini isteri Rosyam Nor yang semakin cun melecun bagaikan bidadari dan seakan tidak dimamah usia meski sedikit pun. Pandai betul isteri Rosyam jaga kecantikan diri.


#Wajah sebenar isteri Rosyam Nor yang cantik menawan - Kehadiran pelakon tersohor Rosyam Nor dalam filem KL Gangster 2 dengan memegang peranan sebagai ketua kongsi gelap cukup membuatkan kami teruja untuk menantikan penayangan filem arahan Syamsul Yusuf itu pada 3 Oktober ini.

#Digelar sebagai Tailong dalam filem berkenaan, populariti Rosyam sudah pastinya kembali melonjak naik selepas dua tahun menyepi dari menerima sebarang tawaran berlakon filem. Kini kehidupan peribadi penerbit itu turut sama kembali menjadi perhatian blog-blog hiburan serta para penulis cerita sensasi.

#Antara perkara yang paling dicari orang ramai berkaitan diri Rosyam Nor ialah gambar-gambar isterinya yang dikatakan amat cantik, sopan dan masih muda. Cuba korang tengok dua keping gambar isteri Rosyam di bawah, cantik tak? Bagi kami, isteri penerbit Program Pilih Kasih itu memang sangat cantik.Related Posts:

0 Response to "Untung Giler Rosyam Nor! 3 Gambar wajah terkini isteri Rosyam Nor pada usia 41 tahun yang semakin cun melecun berhijab mengalahkan puteri kayangan."

Post a Comment