AKHIRNYA BONGKAR RAHSIA!!! Sebab Kamal Adli Digugurkan Dari Filem Abang Long Fadil Didedahkan...


Heboh seketika apabila beberapa hari lalu, timbul cerita yang kurang enak tentang Zizan Razak dan juga Kamal Adli. Zizan Razak juga dikatakan enggan bergandingan dengan Kamal Adli bagi membintangi filem Abang Long Fadil. Menurut Kamal Adli, beliau tidak mempunyai sebarang masalah dengan pelawak Zizan Razak malah terkejut apabila namanya diugurkan dari membintangi filem arahan Syafiq Yusof itu.


Terkini Datuk Yusof Haslam tampil memberi pengesahan bahawa Kamal Adli digugurkan daripada senarai pelakon filem berkenaan yang akan memulakan penggambaran pertengahan bulan depan.

Menurut Yusof, keputusan menggugurkan Kamal yang juga pelakon utama Abang Long Fadil tahun lalu dibuat atas pertimbangan untuk memudahkan proses penggambaran filem itu nanti selain mahu mengelak sebarang konflik ketika penggambaran kerana rasa kurang selesa yang dikatakan wujud di antara mereka.


“Apa yang berlaku antara mereka rasanya tidak perlulah saya ulas lanjut. Sebagai penerbit saya perlu memikirkan jalan terbaik untuk kebaikan semua pihak dan kelancaran produksi ini nanti.

“Saya tidak mahu wujud perasaan kurang selesa atau konflik dalaman timbul apabila mereka terbabit dalam penggambaran nanti,” katanya.

Yusof mengumumkan perkara itu sebagai reaksi tindakan Kamal dan Zizan berbalas kenyataan di media mengenai isu terbabit, baru-baru ini.

Related Posts:

0 Response to "AKHIRNYA BONGKAR RAHSIA!!! Sebab Kamal Adli Digugurkan Dari Filem Abang Long Fadil Didedahkan..."

Post a Comment