'Sehelai Spender Aku Pun Kau Tak Pernah Beli !' - Rita Bergaduh BESAR Dengan Adil Di Instagram

Susulan kenyataan Rita Rudaini yang memberitahu beliau masih belum menerima bayaran mutaah berjumlah RM 30,000 meskipun telah menang kes tersebut pada 5 Oktober lalu, Aidil Zafuan menerusi status Instagram beliau menjelaskan mahkamah tidak menetapkan sebarang tarikh khusus dan beliau berhak untuk membayar wang tersebut secarra ansuran ataupun sekaligus.

Aidil juga mempersoalkan tindakan Rita yang mengeluarkan kenyataan sebegitu kepada media dan mengapa bekas isterinya itu tidak boleh bersabar jika apa yang diperjuangkan selama ini adalah demi maruahnya bukannya kerana wang ringgit.


Semasa keputusan mahkamah tempohari, tidak dinyatakan bagaimana dan bila bayaran tersebut perlu dijelaskan. Oleh kerana itu, saya berhak untuk membuat bayaran samada secara ansuran atau secara sekaligus asalkan saya memenuhi jumlah yg diperintahkan mahkamah.

Selain itu, keputusan atau perintah bertulis juga belum lg diterima oleh pihak saya mahupun peguam syarie saya. So saya harap ianya tak perlu diriuhkan dan diperbesarkan. Dulu cakap nak fight untuk maruah, sekarang bersabarlah. Ini nak duit ke nak pertahankan maruah.

Dan ini respon Rita melalaui instagramnya :-

Related Posts:

0 Response to "'Sehelai Spender Aku Pun Kau Tak Pernah Beli !' - Rita Bergaduh BESAR Dengan Adil Di Instagram"

Post a Comment