[PANAS] Muat Naik Gambar Pra Perkahwinan SYUKRI YAHYA Dikecam Perminat.Bakal mendirikan rumah tangga pada 20 November nanti, pasangan manis dan secocok, Shukri Yahaya dan Tya Adnan turut menjalankan sesi pra perkahwinan bersama jurugambar rasmi mereka, Pinography Official.


Melihatkan gambar pra perkahwinan yang dikongsikan oleh Astro Gempak itu, kelihatan pasangan ini bergaya dengan cukup ringkas dan ranggi. Tiada hiasan yang melampau namun sudah kelihatan cukup bergaya.
Menjelang pernikahan mereka yang bakal berlangsung bulan hadapan, Shukri sebelum ini pernah mengeluarkan kenyataan dia sudah pun bersedia memikul tanggungjawab sebagai suami selain mengharapkan agar persediaan majlis nanti dipermudahkan.
Majlis akad nikah Shukri dan Tya akan berlangsung di Putrajaya manakala majlis resepsi mereka akan diadakan keesokan harinya di Cyberjaya. Buat Shukri dan Tya,Namun begitu sejurus gambar pra perkahwinan pasangan ini tersebar di internet mereka dikecam hebat kerana dipercayai mengikut ajaran kafir kerana menurut islam tiada istila pra perkahwinan . Berikut antara komen yang dilontarkan kepada pasangan iniRelated Posts:

0 Response to "[PANAS] Muat Naik Gambar Pra Perkahwinan SYUKRI YAHYA Dikecam Perminat."

Post a Comment