NABIL MENANGIS CERITAKAN KEBAIKAN DAN KENANGANNYA BERSAMA YUS JAMBU

nabil2

Pemergian Yussri Edoo atau lebih dikenali sebagai Yus Jambu nampaknya begitu dirasai oleh rakan-rakan seangkatan dengannya, malahan kehilangan besar di dalam insdustri hiburan tanah air ini juga turut amat dirasai oleh peminat-peminat.
Walaupun sudah empat hari beliau meninggalkan kita, rata-rata masih ramai yang menyebut nama beliau kerana begitu mendalam kesan yang ditinggalkan kepada industri hiburan tanah air kita yang ternyata masih rindukan lawak-lawak spontannya.
Terbaru, rakan seangkatan Pak Yus, Nabil Raja lawak menceritakan kenangannya bersama arwah di dalam rancangan hiburan, Meletop.
Ternyata penonton yang hadir dilihat begitu sayu dan ada yang menitiskan air mata mendengar cerita Nabil di mana beliau menceritakan kebaikan Pak Yus terhadapnya.
Menurut Nabil, dua minggu lalu dia baru sahaja berbual dengan rakannya itu, mereka berceritakan tentang kasut dan katanya Pak Yus mengajaknya pergi ke kedai rakannya,“Nanti aku nak bawak hang pi kedai member aku, hang ikut aku, hang ikut aku,” cerita Nabil sambil menahan air mata.
Beliau juga menceritakan selalu diberikan semangat oleh Pak Yus di dalam Maharaja Lawak memandangkan Nabil adalah peserta solo. Nabil juga antara individu yang memandikan arwah Yus.

Jom lihat video dibawah ini
https://www.facebook.com/dubsmashmalaysians/videos/458488717669244/

Sumber : Siakapkeli

Related Posts:

0 Response to "NABIL MENANGIS CERITAKAN KEBAIKAN DAN KENANGANNYA BERSAMA YUS JAMBU"

Post a Comment