YA ALLAH RUPANYA ADA SESUATU YANG BERLAKU KETIKA KONSERT SEPARUHAKHIR GEGAR VAGANZA 2 YANG PENONTON DI RUMAH TIDAK TAHU TENGOK NI

K0nsert Separuh Akhir Gegar Vaganza 2 (GV2) bertemakan Kar0k Tarik pada minggu ini telah menampilkan persaingan sengit di antara peserta.

Bagaimanapun penyanyi Azian Mazuwan Safuan terpaksa menerima hakikat gegarannya terhenti pada malam separuh akhir yang berlangsung pada malam Ahad.

Jika Azian terpaksa meninggalkan pentas GV2, Siti N0rdiana pula kembali menunjukkan kehebatannya apabila berjaya berada di tempat teratas selepas berjaya menyanyikan lagu Mengapa dengan baik sekali.

Selain dari persembahan tujuh peserta yang anda saksikan di kaca televisyen, ada beberapa perkara menarik berlaku di audit0rium tidak dapat anda lihat.

Antaranya:

1. Penyanyi Maya Matahari, Datuk Salwa Abdul Rahman dan R0hana Jalil antara artis yang berkabung atas kemangkatan Almarhum YAM Tunku Laksamana J0h0r, Tunku Abdul Jalil.

2. Farahdhiya hampir tarik diri kerana masalah jangkitan di peti suaranya, namun Datuk Ramli MS menasihatkan penyanyi itu supaya terus bertahan.

3. Haiza menangis sebelum segmen Ada Lagu Ada Lagi berlangsung dan terpaksa ditenangkan 0leh Fl00r Manager.

4. Jihan tidak dapat mengawal em0sinya selepas vide0 Allahyarham Pak Yus ditayangkan dan telah menghilangkan diri buat seketika.

5. Nabil kelihatan sugul selepas vide0 belasungkawa disiarkan, dan dia menenangkan sahabatnya Jihan selepas itu.

6. Ramai pen0nt0n berpendapat Haiza peserta yang penuh eff0rt dan layak memenangi Persembahan Terbaik jika kateg0ri itu diwujudkan.

7. Para peserta tertanya-tanya siapa pasangan mereka di pusingan battle pada k0nsert akhir kerana pihak pr0duksi masih merahsiakan perkara tersebut sehingga pr0gram tamat.

8. Datuk Seri Vida gembira kerana jualannya Qu Puteh dan Pam0ga di ‘b00th’ mendapat sambutan hangat pen0nt0n di MBSA.

Sama-sama kita saksikan k0nsert akhir GV2 minggu hadapan, yang dibawakan secara langsung dari Auditorium MBSA, Shah Alam dan disiarkan di saluran rasmi Astr0 Ria (saluran 104) serta saluran serentak Ria HD (saluran 123), pukul 9 malam.
blogger-image-540188041.jpg
Sumber: duapuluhsen20

Related Posts:

0 Response to "YA ALLAH RUPANYA ADA SESUATU YANG BERLAKU KETIKA KONSERT SEPARUHAKHIR GEGAR VAGANZA 2 YANG PENONTON DI RUMAH TIDAK TAHU TENGOK NI"

Post a Comment